Truckrace

Kamion Eb - Kiss Norbert megnyerte a vasárnapi zárófutamot Szlovákiában

A kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbert megnyerte a vasárnapi zárófutamot a gyorsasági kamion Eb szlovákiai versenyhétvégéjén.

2018.07.16 05:19MTI

A Tankpool24-Mercedes pilótája - saját honlapjának beszámolója szerint - szombaton mindkét futamon negyedik lett a Slovakia Ringen. A vasárnapi első futamot is negyedikként zárta, de sebességtúllépés miatt időbüntetést kapott, így hatodik lett, majd a hétvége utolsó versenyét megnyerte.

Kiss Norbert összesen 33 pontot szerzett, így 121 ponttal a harmadik helyen áll az idény negyedik versenyhétvégéje után. A következő állomásnak a csehországi Most ad otthont szeptember 1-jén és 2-án, majd a belgiumi Zolder és a franciaországi Le Mans következik, a szezonzáró hétvégére pedig a spanyolországi Jaramában kerül sor október elején.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.