TruckRace

Kamion Eb - Kiss Norbert egy ötödik helyet szerzett

Lacko a bajnok, mivel két futammal a zárás előtt behozhatatlan előnyre tett szert az összetett pontversenyben.

2017.10.08 07:07MTI

A kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbert egy ötödik helyet szerzett a gyorsasági kamion Eb spanyolországi versenyhétvégéjén, ahol a cseh Adam Lacko bajnoki címet ünnepelhetett.

Az első szombati futamot technikai probléma miatt nem tudta befejezni a 32 éves szombathelyi versenyző, aki azonban a másodikban a 16. helyről rajtolva egészen az ötödik pozícióig jött előre - a sorozat honlapja szerint.

A cseh Adam Lacko - aki ezúttal egy második és egy hatodik helyet szerzett - pályafutása során először Európa-bajnok lett, mivel két futammal a zárás előtt behozhatatlan előnyre tett szert az összetett pontversenyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.