Truckrace

Kamion Eb - Kiss Norbert ismét második lett a Nürburgringen

A kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbert második lett a gyorsasági kamion Eb nürburgringi versenyhétvégéjének vasárnapi futamán.

2017.07.03 03:24MTI

A sorozat honlapja szerint a 32 éves szombathelyi pilóta a délelőtti időmérő edzésen az első rajtkockát szerezte meg, végül a cseh Adam Lacko mögött másodikként ért célba. A vasárnapi második futamot törölték, mivel pálya a sok olajtól nagyon csúszóssá vált.

Kiss a szombati két futamon második, illetve kilencedik lett, akkor mindkétszer az összetettben is élen álló Lacko győzött.

A magyar pilóta a negyedik helyről várja a folytatást. A sorozat következő versenyét a Hungaroringen rendezik augusztus 26-27-én.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.