Truckrace

Kamion Eb - Kiss Norbert előbb második, majd kilencedik lett

A kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbert előbb egy második, majd egy kilencedik helyet szerzett a gyorsasági kamion Eb misanói versenyhétvégéjének szombati futamain.

2017.05.27 19:40MTI

A sorozat honlapja szerint a 32 éves szombathelyi pilóta a délelőtti időmérő edzésen a második rajtkockát szerezte meg, mindössze egy ezredmásodperccel szorult a cseh Adam Lacko mögé. A versenyen aztán szoros küzdelemben őrizte meg a pozícióját.

Kiss a második futamban is jól szerepelt, harmadik helyen ért célba, ám egy ütközés miatt 30 másodperces büntetést kapott, ami miatt a kilencedik helyig csúszott vissza.

A magyar kamionos a szombati teljesítményével 17 pontot gyűjtött a világbajnoki pontversenyben, amelyben a hetedik helyen áll 33 pontjával.

Az Eb-sorozat vasárnap újabb két, misanói versennyel folytatódik. A Hungaroringre augusztus 26-27-én látogat a mezőny.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.