Kamion Eb

Kiss Norbert negyedik és hetedik az első napon Jaramában

A címvédő Kiss Norbert, a Tankpool24-Mercedes pilótája az első futamon negyedik, a másodikon pedig hetedik lett a kamion Európa-bajnokság spanyolországi Jaramában zajló versenyhétvégéjének szombati napján.

2016.10.01 19:46MTI

A sorozat hivatalos honlapja szerint a 31 éves magyar versenyző az időmérő edzésen a harmadik rajtkockát szerezte meg, de ezt a pozíciót nem sikerült megtartania a leintésig, egy hellyel hátrébb végzett. A második futamot - a fordított rajtrács szabálya szerint - az ötödik rajtkockából kezdte meg, s két helyet veszített a leintésig.

Kissnek így most 194 pontja van, ezzel a negyedik helyen áll az összetett pontversenyben.

Jaramában vasárnap újabb időmérőt és további két futamot rendeznek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.