Programajánló

Kamion Eb - Ingyenes buszjárat a Hungaroringre

A kamionversenyzés elitjét felsorakoztató eseményen a BlancPain GT Series luxusautóinak versenyét és a Swift Cup Europe küzdelmeit is megtekinthetik a kilátogatók.

2016.08.24 07:30MTI

Ingyenes buszjáratok indulnak szombaton és vasárnap Mogyoródra a kamion Európa-bajnokság versenyhétvégéjére.

A szervezők keddi tájékoztatása szerint a Volánbusz alacsony padlós, légkondicionált járatokat indít az Árpád-hídtól, a József Attila Színháztól, illetve a mogyoródi HÉV-állomástól a Hungaroringre.

A buszok szombaton 8 és 13 óra között minden órában indulnak a pályánál lévő MOL kúthoz. Az út megközelítőleg 25 percet vesz igénybe, a járat a két állomás között nem áll meg. A Hungaroringről 14-től 19 óráig óránként indulnak vissza buszok az Árpád-hídhoz.

Vasárnap 8-tól 13 óráig 10-15 percenként lehet eljutni a helyszínre, visszafelé pedig 14 és 19 óra között ötpercenként indulnak a járatok.

A H8-as HÉV is sűrűbben közlekedik majd, a mogyoródi állomástól szintén ingyenes buszjáratok viszik a látogatókat a Hungaroringre és vissza.

A kamionversenyzés elitjét felsorakoztató eseményen - melyen rajthoz áll a kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbert is - a BlancPain GT Series luxusautóinak versenyét és a Swift Cup Europe küzdelmeit is megtekinthetik a kilátogatók.

A kamion Eb tavaly 25 év szünet után tért vissza Magyarországra, s mivel a rendezvény nagy sikert aratott, a szervezők az idén is különböző kísérőprogramokkal készülnek a várhatóan több tízezer fős közönségnek.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.