Még a profik is csak ámultak

Kiss Norbi átdriftelte a Lóerők Éjszakáját!

Az OXXO Racing-Axxyss Motorsport versenykamionja és Európa-bajnok autóversenyzője, Kiss Norbi első alkalommal vett részt a Lóerők Éjszakáján, de produkcióját még a profi drift versenyzők is megsüvegelték. :)

2015.06.08 12:32ma.hu

Norbi eredetileg mint kiemelt vendég érkezett a rendezvényre, de hamar szerves részévé vált a műsornak. Versenykamionjával végigfűzve a drift pályát megnyitotta a programot, majd beállt - versenyen kívül - gyorsulni a többi kamionnal, ami annyira tetszett a közönségnek, a kamionosoknak - és persze Norbinak -, hogy a kamionos gyorsulási verseny idejét maximálisan kihasználva mindenkivel rajthoz állt, akivel csak tudott és aki "kihívta" őt.

A drift pályán is hatalmas showt mutatott a közönségnek, hiszen kamionjával - ami kifejezetten gyorsasági versenyre van megépítve - többször is végigfűzte a drift pályát, ő vezette fel a drift felvonulást, körülötte drifteltek a versenyzők, majd lezárásként "mad max" körrel búcsúzott a több ezer motorsport és benzin - most egy kicsit gázolajgőz függő nézőtől.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.