Toto arcon nyalta Putyint

Ezt a szenzációs hírt megintcsak Gyurcsány Ferenc blogjából tudtuk meg. Hazavitték Putyint, Toto kutya meg arcon nyalta, de az elnök jól tűrte, mert neki is van három labradorja. Talán ennek hatására a miniszerelnök mondataiban uralkodói gesztusokra bukkantunk.
2006.03.02 16:56, Forrás: nappal.hu

"Munka után sztorizgattunk Putyin elnökkel - mint ahogy ezt teszik mások is -, történeteket mesélve ismerősökről és ismeretlenekről, közel és régmúltról." - kezdi a mai blogot a miniszterelnök. Már megint kiderül, hogy ő is ember. Ez szép. Mármint, hogy emlékeztet rá. Petőfi jut eszembe: "Borozgatánk apámmal, ivott a jó öreg". Akár a lánglelkű költő is írhatta volna a Gyurcsány-blog első mondatát, bár, ha jobban megfigyeljük, ez a sztorizgatós mondat nem jambikus.

Itt olvasható a cikk teljes terjedelmében.

print cikk nyomtatása
comment Szólj hozzá!

Kapcsolódó írások:

1956, "a népfelkelés szovjet elfojtása" és Putyin kockáztatása "Magyarországnak nem volt ott keresnivalója" - putyini törilecke, II. vh., '56 Putyin Budapesten - "a múlt befejezetté válik"


Belépés és regisztráció


Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.