Kovács László beceneve: Pinológus

Az MSZMP casanovájának étvágya már a rendszerváltás előtt hatalmas volt. Az elvtársak így hát Pinológusnak becézték Kovács Lászlót a háta mögött. Immár ez is nyilvánosságra került, csak úgy, mint viszonya Endrényi Évával.
2005.12.19 15:41, Forrás: Bencze Áron, ma.hu

Nincs rosszabb a sértett nőnél. Ő nem ismer se Istent, se embert. Kitálal még akkor is, ha számára kellemetlen lesz a következmény. Nem érdekli. Egy a fontos: az utált személy bukjon. Kovács László ki tudja hányadik szeretője, Endrényi Éva kellemetlen helyzetbe hozta a jelenlegi EU-biztost, s az apró részletekig, mindent közölt viszonyukról.

Azóta a sajtóhenger is elindult a volt szocialista pártvezér ellen, legutóbb például Berecz János, az MSZMP Központi Bizottságának elnöke vallott Kovács szokásairól. Elmondása szerint már neki is szemet szúrt Kovács László étvágya, de válaszként az ilyen felvetésekre egyszerűen a "Tudok én vigyázni Berecz elvtárs" gondolatmenet volt. Mégsem tudott. Azaz nem rajta múlt. Endrényi döntött, és az egykoron Pinológus becenévre hallgató Kovács, védekezésre kényszerült. Közleményt is adott ki sebtiben, melyben leszögezi: a magánélet szent és sérthetetlen.

Mindössze azt felejti el, hogy nem közszereplő esetében. És nem abban az esetben, ha közpénzen mulat szeretőjével. Az egykori pártpallér megélt már sok vihart. Nem bukott bele MSZMP-s múltjába, a Horn-kormány alatti munkássága is feledésbe merült, sőt az EU-s választásokon elért csúfos MSZP eredmény sem rontott renoméján. Sőt! Néhány héttel később már EU-biztosként folytathatta karrierjét Brüsszelben. Kovács úgy látszik, mindent kibír. Mára kiderült: csak majdnem mindent. 66 évesen egy nő lehet a végzete. Azért ez elég vicces...

print cikk nyomtatása
comment Szólj hozzá!

Kapcsolódó írások:

Botrány lesz? "Már májusban szakítottam Kovács Lászlóval" Kovács és nőismerőse közpénzen lakott kinn külföldön


Belépés és regisztráció


Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.