Furcsaságok Medgyessy balatoni villája körül

Nincs semmiféle önkormányzati "umbulda" az ex-kormányfő nyaralója körül - nyilatkozta Zamárdi polgármestere.
2006.07.12 08:43, Forrás: Népszava

A Magyar Hírlap korábban arról számolt be, a környékbeliek kifogásolták, hogy Medgyessy Péter balatonparti ingatlana különös elbánást élvezett, és míg ők évek óta küzdenek a gáz bevezetéséért, a volt kormányfőnek ez minden gond nélkül sikerült.

Meglepőnek tartják azt is, hogy míg a környékbeli telkeket húsz méteres szabadstrand választja el a parttól, addig Medgyessyét csak néhány lépés. A Népszavának Kiss Jenőné, Zamárdi polgármestere azt mondta: a gáz bevezetése nem önkormányzati hatáskör, a telek és a part közelségéről pedig annyit jegyzett meg, hogy az egyedi adottsága az ingatlannak.

A Heti Válasz ma utcára kerülő számában egyébként arról ír, hogy a telek és az épülő villa becsült ára jóval meghaladja azt a 205-225 milliós összeget, amelyet Medgyessy vagyonnyilatkozatai alapján korábban megtakarított, tartozása pedig hivatalosan nincs. A volt kormányfő azt állította: 20 millió forintos kölcsönt vett fel az építkezésre.

print cikk nyomtatása
comment Szólj hozzá!

Kapcsolódó írások:

Gáz van a volt kormányfő balatoni telkén - munkaellenőrök Medgyessy telkén

Belépés és regisztráció
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.