null

Lemondott Pál Árpád, a Postabank vezérigazgatója

Pál Árpád múlt hét szombaton - alig egy nappal azt követően, hogy a hitelintézet rendkívüli közgyűlésén vezérigazgatóvá nevezték ki - szenvedett gerincsérülést.
2002.07.26 17:21, Forrás: MTI

A vezérigazgató az orvosi vizsgálatok után határozott arról, hogy lemond tisztségéről. Pál Árpád döntését azzal indokolta, hogy a bank irányítása az elkövetkező időszakban teljes odafigyelést kíván, rá pedig súlyos műtét és hosszas lábadozás vár, ezért átadja a helyét egy olyan szakembernek, aki teljes emberként képes ellátni a vezérigazgatói feladatokat.
A Postabank igazgatósága hétfői rendkívüli ülésén foglalkozik a kialakult helyzettel és tesz javaslatot az új vezérigazgató személyére.

A pénzügyminiszter sajnálattal vette tudomásul Pál Árpád döntését. László Csaba úgy fogalmazott: reméli, hogy a kitűnő szakember hamarosan felépül, és karrierjében nem okoz törést a szomorú baleset - áll a PM közleményében. A miniszter a jövőben is számít Pál Árpád munkájára. A pénzügyminiszter minden lehetséges módon támogatja a Postabank Rt. igazgatóságát abban, hogy a lehető legrövidebb időn belül Pál Árpádhoz hasonló kvalitású szakembert nevezhessen ki a megüresedett vezérigazgatói posztra.

print cikk nyomtatása
comment Szólj hozzá!
Belépés és regisztráció
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.