Karambol az első kanyarban

Túraautó-vb: a Chevrolet diadalmaskodott, Michelisz ütközött

A hirtelen jött heves esőzés miatt a második körben félbeszakadt a túraautó-világbajnokság idei nyolcadik futama vasárnap a Hungaroringen, ahol a rajt után Michelisz Norbert az első kanyarban ütközött.

2011.06.05 15:05MTI

Az első kanyarban ütközött, s végül egy kör hátránnyal ért célba vasárnap Michelisz Norbert a túraautó-világbajnokság mogyoródi, nyolcadik futamán. A 26 éves magyar pilóta túl későn fékezett a rajt utáni első fordulónál, s BMW-je elejével eltalálta az élen autózó svájci Mehdi Bennanit (BMW).

A versenyt a hirtelen érkezett hatalmas eső miatt a második körben félbeszakították, s a körözés csak közel félórás csúszás után folytatódhatott.

Az időmérő ötödik helyezettje, Michelisz Norbert BMW 320 TC autóját vezeti a túraautó-világbajnokság szabadedzésén a Hungaroringen.(fotó: MTI)


Korábban Michelisz Norbert a második helyen ért célba a túraautó-világbajnokság Hungaroringen rendezett hetedik versenyén. A 26 éves magyar pilóta jól rajtolt el az ötödik helyről, majd az első kanyarban - az előtte haladók ütközésének is köszönhetően - feljött a második helyre, s ezt a kockás zászlóig sikerült is megtartania.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.