Agyalágyult

Hitler cuccban pózolt a német focista

Nagy vihart kavart a napokban felröppent azon hír, miszerint egy Ausztráliában játszó német labdarúgó Hitlerként ünnepelt a csapat fiesztáján.

2008.02.28 07:25ma.hu

André Gumprecht nevét valószínűleg sosem írták volna le Európa vezető újságjai, ha nem követte volna el ezt az égbekiáltó baromságot. A Central Coast Mariners nevű együttes középpályása egy évbúcsúztató partyn öltözött Hitlernek, német uniformisban, Hitler-bajusszal pózolva. 

„Óriási hiba volt. Hatalmasat csalódtam magamban” – mondta a bűnbánatot gyakorló játékos. „Nem vagyok náci szimpatizáns” – tette hozzá Gumprecht, aki elmondta, semmi köze öltözékének nézeteihez. 

A fiesztán viselt ruha nagy vihart kavart Ausztráliában, több szervezet tiltakozott a labdarúgó ízléstelen és hülye vicce ellen. Az még kérdéses, milyen szankcióra számíthat az önmagáról megfeledkezett német focista.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.