Szerencsésen megúszta

Phelps lejárt jogosítvánnyal és egy sör után karambolózott!

A korábbi jelentésekkel ellentétben nem teljesen józanul szenvedett szerencsés kimenetelű autóbalesetet Michael Phelps, az amerikaiak 14-szeres olimpiai bajnok úszója Baltimore-ban.

2009.08.15 11:14MTI

A 24 éves Phelps által vezetett Cadillac Escalade csütörtök éjjel ütközött egy piros lámpán áthaladó Honda Accorddal. Utóbbi női sofőrjét kivizsgálásra kórházba szállították. Phelps és két utasa nem sérült meg.

Az utólagos rendőrségi jelentés szerint az úszófenomén - saját bevallása alapján - egy sör elfogyasztása után ült volán mögé, ráadásul a jogosítványa is lejárt. Alkoholtesztet ugyanakkor nem végeztek el rajta, mivel nem mutatott befolyásoltságra utaló jeleket.

A nemrég véget ért római világbajnokságon öt aranyat nyert Phelpset - aki öt év után kapott ki Berlinben - 2004 novemberében 18 hónapos felfüggesztett börtönbüntetéssel sújtották ittas vezetésért, majd idén februárban három hónapig nem versenyezhetett, miután lefotózták, amint egy kábítószer-fogyasztásra használt pipát tart a szájához.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.