Oktoberfest márciusban

Ezúttal hetet rúgott a Bayern

Újabb kiütéses győzelmet aratott a Bayern München a lisszaboni Sporting felett. Az első meccs 5-0-ja után ezúttal egy hetest rámoltak be a zöld-fehérek hálójába Jürgen Klismann fiai.

2009.03.11 09:07nb1.hu

A párharc második mérkőzése a müncheniek idegenbeli gálaelőadása (5-0) miatt gyakorlatilag nem sok téttel bírt, ennek ellenére a nem teljesen egészséges labdarúgókon kívül csak Demichelis, Rensing és Oddo hiányzott a bajorok megszokott kezdőcsapatából, vagyis Jürgen Klinsmann igyekezett kiszolgálni az idén sokat szenvedett közönséget.

Különösen Podolski gondolta úgy, hogy ideje lenne előbányászni a szertárból a góllövő cipőt, ugyanis ő szerzett már a 7. percben vezetést, majd a válogatott csatár rúgta a másodikat is bő félórányi játékot követően. Az első játékrész hajrájában felgyorsultak az események, gyakorlatilag egymást érték a gólok, és végül 4-1 állt az eredményjelzőn 45 perc után.

A második félidőben sokáig nem esett újabb találat, ám a hajrában ismét megrázta magát a Bayern, és újabb 3 góllal 7-1-re, összesítésben 12-1-re alakította az állást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.