Sport

Súlyosan megsérült Hornyák Dóra

Hosszú kihagyás vár a DVSC-Schaeffler magyar válogatott kézilabdázójára.

2022.12.28 19:24MTI

Elszakadt Hornyák Dóra bal térdédében a keresztszalag, így hosszú kihagyás vár a DVSC-Schaeffler magyar válogatott kézilabdázójára.

A hajdúsági klub honlapjának beszámolója szerint az átlövő, aki a novemberi Európa-bajnokságon a nemzeti csapat kapitánya volt, a december 14-i Siófok elleni mérkőzés első percében, egy kitámasztásnál sérült meg, és a vizsgálatok alapján műtétre lesz szüksége.

"Az operációt Majzik Ernő végzi majd el január 23-án Budaörsön, addig is gyógytornával készülök a műtétre" - mondta a DVSC honlapjának Hornyák Dóra.

"Nem szeretnék rágódni azon, ami történt, ez benne van a sportban, készülök a visszatérésre. Hosszú lesz az út, amíg újra pályára léphetek, de remélem, hogy nyolc hónappal a műtét után, szeptemberben már újra ott lehetek a csapattal" - közölte.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.