Sport

Thomas Bach koronavírusos

A NOB-elnöknek enyhe tünetei vannak.

2022.11.29 11:54MTI

Megfertőződött a koronavírussal Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) német elnöke.

Az ötkarikás ügyekben járatos insidethegames.biz. portál beszámolója szerint a NOB vezetőjének Covid-tesztje pozitív lett. Hozzátették: a sportvezetőnek "enyhe tünetei" vannak, "jelenleg otthonról dolgozik", online ugyanakkor továbbra is részt vesz a találkozóin.

Bach - emelte ki a forrás - sportdiplomáciai szempontból fontos héten lett beteg, miután ezekben a napokban a NOB székhelyén, Lausanne-ban tartják üléseiket az ötkarikás csúcsszervezet bizottságai és a nemzetközi sportszövetségek vezető tisztségviselői. Bachnak hétfőn részt kellett volna vennie a nyári és téli olimpiai sportok világszövetségeinek fórumán az Olimpiai Múzeumban, helyette azonban Ng Ser Miang NOB-alelnök tartott üdvözlő beszédet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.