Szabadidősport

Indul a korcsolyaszezon a Városligeti Műjégpályán

Csütörtök délután - régi hagyományt felelevenítve - a Magyar Honvédség Katonazenekara nyitja meg a szezont.

2022.11.17 04:30MTI

Csütörtök reggel 9 órakor megnyitja kapuit a korcsolyázók előtt a Városligeti Műjégpálya.

Az üzemeltető Budapesti Sportszolgáltató Központ tájékoztatása szerint a nyitóhét végén különféle programokkal várják a sportág szerelmeseit. Csütörtök délután - régi hagyományt felelevenítve - 17.45-kor a Magyar Honvédség Katonazenekara nyitja meg a szezont, a kísérőprogramban pedig a Hoffmann Akadémia jégtáncosai szórakoztatják a látogatókat, majd Nádas Ádám és csapata acroice-bemutatója következik. Péntek este a Bea Icedance csapata és ismét acroice színesi a műsort.

Budapest legszebb jégpályája csütörtökön és pénteken, valamint jövő hétfőtől hétköznapokon 9 és 13, illetve 17 és 21 óra között várja a látogatókat, szombaton 10-14-ig és 16-21-ig tart nyitva, vasárnap délelőtt szintén 10-14-ig, délután pedig 16-20-ig.

A jegyek megvásárolhatók a helyszíni jegypénztárban vagy online a Műjégpálya hivatalos honlapján. A Városligeti Műjégpályán korcsolyakölcsönzésre is van lehetőség, a kölcsönzői jegy megvásárolható a helyszínen vagy online.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.