Nagy a baj

Súlyos állapotban kórházba került Csapó Gábor

Mentő vitte kórházba, lélegeztetőgépre került a volt válogatott vízilabdázó.

2022.11.09 15:28ma.hu

Légzéselégtelenség miatt kórházba került Csapó Gábor volt válogatott vízilabdázó.

Az egykori olimpiai aranyérmes, 272-szeres válogatott pólóst mentővel vitték kórházba, miután rosszul lett. A Bors úgy értesült a sportoló egyik ismerősétől, hogy jelenleg is egy fővárosi kórház intenzív osztályán kezelik, és mélyaltatásban tartják.

Csapó Gábor 1970-tőltizenhatéven keresztül szerepelt a magyar válogatottban. A csapattal 1976-ban, a montréali olimpián nyertek aranyérmet. Visszavonulása után 1990-ig Syracusa Palermo, majd 1990-től 1993-ig a Vasas-Plaket vezetőedzője lett. 1994-ben egy vízilabda-iskolát nyitott, miközben jogászként dolgozott (jogi diplomáját még sportolói pályafutása alatt szerezte).2000-ben beválasztották az évszázad magyar vízilabda-válogatottjába is, majd nem sokkal később visszatért az edzősködéshez, 2003-tól a FTC csapatát edzette.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.