Sport

Vb-2022 - Az amerikai rapper, Lil Baby énekli a torna hivatalos dalát

A Grammy-díjas amerikai rapper, Lil Baby kiadta The World is Yours to Take című számát, amely a november 20-án kezdődő katari labdarúgó-világbajnokság hivatalos dala lesz.

2022.09.26 11:20MTI

Az insidethegames.biz portál híre szerint a dal létrejöttét a torna hivatalos szponzora, a Budweiser támogatta.

A 27 éves előadó olyan zenészek nyomdokába lép a vb hivatalos himnuszának elkészítésével, mint Vangelis, Ennio Morricone, Plácido Domingo és Shakira.

"Remélem, a dal hallatán mindenki azt érzi majd, hogy éppen kisétál a világbajnokságon a pályára, és tesz az álma megvalósulásáért, bármi is legyen az" - fogalmazott Lil Baby, akinek az igazi neve Dominique Armani Jones.

A The World is Yours to Take (A világ a tiéd) a harmadik dal azon a lemezen, amelyet a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség ad ki azzal a céllal, hogy a futball és a zene univerzalitását hangsúlyozva összehozza a művészeket, a játékosokat és a szurkolókat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.