Sport

Hat magyar érem az öttusázók U19-es és U17-es világbajnokságán

Az U17-esek úszásban és lézerlövészetes futásban, az U19-esek vívásban, úszásban és a kombinált számban mérték össze tudásukat.

2022.09.12 08:31MTI

Hat érmet nyertek a magyar öttusázók az U17-es és U19-es világbajnokságon, Lignano Sabbiadoróban.

A fiatalabbaknál egyéniben Péter Ádám ezüstöt, Mészáros Emma bronzot szerzett, és második lett a Mészáros, Zemán Zóra Zoé, Haraszin Linda összeállítású lány csapat, valamint Mészáros és Péter vegyes váltóban.

Az idősebb korosztályban Bauer Blanka harmadikként végzett, a Bauer, Dobronyi Dorina, Gyugyi Laura összeállítású csapat pedig a második helyen fejezte be az olaszországi versenyt - a hazai szövetség Facebook-oldala szerint.

Az U17-esek úszásban és lézerlövészetes futásban, az U19-esek vívásban, úszásban és a kombinált számban mérték össze tudásukat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.