Baleset

Bizarr balesetben sérült meg egy jégkorongozó - videó

Csúnya fordulatot vett a Boston Bruins és a Carolina Hurricanes mérkőzése.

2022.05.08 20:45ma.hu

A jégkorongrajongók hozzászoktak az alkalmi sérülésekhez, amelyek egy ilyen fullkontakt sportág velejárói - de az, ami a Boston Bruins és a Carolina Hurricanes közötti pénteki rájátszás 3. mérkőzésén történt, talán a legszokatlanabb volt, amit az NHL közelmúltjának történetében láthattunk.

Miután a Bruins 3-1-es vezetést szerzett, őrjöngő szurkolóik az NHL régi hagyományának megfelelően a jeget körülvevő plexiüveg ütögetésével ünnepeltek.

Sajnos ezúttal a hangos ünneplésük miatt a nehéz, törésbiztos üveg egy része a jégpálya pereméről leszakadt, és a bostoni csapat egyik koordinátorára, Joe Foleyra esett.

Az esetet rögzítő felvételeken látszott, hogy milyen súlyos sérüléseket szenvedett Foley, és a jelentések szerint a baleset következtében kórházba került, hiába siettek hozzá mindkét csapat orvosai, hogy ellátásban részesítsék.

Foley állítólag eszméleténél volt, amikor kivitték az arénából.

A Boston 4-2-re nyerte a mérkőzést, ezzel megszerezte első győzelmét a sorozatban, és 2-1-re csökkentette a Carolina előnyét.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.