Gyász

Sopronban temetik el Csollány Szilvesztert

A tornász szülővárosában közös gyertyagyújtást szerveznek.

2022.01.28 07:31ma.hu

Szülővárosában, Sopronban temetik el Csollány Szilvesztert, a nemrégiben elhunyt olimpiai bajnokot - írta meg a Blikk. A városban pénteken este hét órakor közös gyertyagyújtást is szerveznek Csollányért, amire az olimpiai bajnok minden szurkolóját és szerettét várják.

A megemlékezéssel kapcsolatban egy Facebook-csoportot is létrehoztak már, amit Csollány hozzátartozói is megosztottak saját közösségi médiás felületeiken.

Január 24-én derült ki, hogy az olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász elvesztette a koronavírussal vívott harcot.

Az olimpikon több mint ötven napja feküdt az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet intenzív osztályán, ahol az utóbbi napokban már speciális lélegeztetőgép, műtüdő tartotta őt életben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.