Sport

Milák Kristóf nem indul a rövidpályás úszó-világbajnokságon

A kazanyi rövidpályás Európa-bajnokságról hazatérve pozitív koronavírustesztet adott, és több mint két hétig nem tudott edzeni.

2021.12.03 22:30MTI

Kihagyja a két hét múlva kezdődő rövidpályás úszó-világbajnokságot az olimpiai bajnok Milák Kristóf.

Virth Balázs, a 21 éves versenyző edzője pénteken tájékoztatta erről az MTI-t, hozzátéve, hogy a döntésről természetesen Sós Csaba szövetségi kapitánnyal is egyeztetett.

A 200 méter pillangón világbajnok és világcsúcstartó Milák - aki Tokióban kedvenc számában lett aranyérmes, míg 100 méter pillangón ezüstöt nyert - november elején, a kazanyi rövidpályás Európa-bajnokságon ezüstérmet szerzett, a tatár fővárosból hazatérve azonban pozitív koronavírustesztet adott, és több mint két hétig nem tudott edzeni.

A rövidpályás vb-t december 16. és 21. között Abu-Dzabiban rendezik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.