Osztrák jégkorongliga

Elhunyt a pályán összeesett szlovák hokis

Boris Sadecky az első harmadban lett rosszul, majd perceken keresztül a jégen ápolták.

2021.11.03 17:58MTI

Elhunyt Boris Sadecky, az osztrák jégkorongligában szereplő Bratislava Capitals játékosa, aki csapata pénteki bajnoki mérkőzésén lett rosszul.

A 24 éves szlovák hokis halálát a pozsonyi klub jelentette be szerdán.

Sadecky az első harmadban lett rosszul, majd perceken keresztül a jégen ápolták, majd kórházba szállították, a Dornbirn Bulldogs elleni találkozót pedig félbeszakították. A játékosról a Capitals szombaton azt közölte, hogy sikerült stabilizálni az állapotát, de az továbbra is súlyos.

A 14 csapatos osztrák ligában a Bratislava Capitals a 10. helyen áll, míg a mezőny magyar résztvevője, a Fehérvár AV19 a második.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.