Sport

Brutálisan megverték, intenzív osztályra került a Manchester City szurkolója

A parkolóban támadtak rá.

2021.10.20 18:49MTI

Olyan súlyosan megverték a Manchester City labdarúgócsapatának egyik szurkolóját a Club Brugge elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés után, hogy jelenleg az intenzív osztályon ápolják.

Brit médiaértesülések szerint az angol bajnok Belgiumban élő drukkerét a találkozót követően egy drongeni parkolóban támadták meg.

A két klub - közleményük szerint - megdöbbenve értesült a történtekről. A belgák egyúttal határozottan elítélték ezt a bűnözői magatartást, míg az angolok jelezték, hogy együtt dolgoznak a Club Brugge képviselőivel, valamint a belga és a manchesteri rendőrséggel további információk felkutatása érdekében.

A keddi meccset a Manchester City nyerte 5-1-re.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.