Sport

Vb-selejtezők - Lovrencsics négy-nyolc hétig nem játszhat

Négy-nyolc hétig nem játszhat Lovrencsics Gergő, aki a Hajduk Split labdarúgócsapatának vasárnapi bajnoki mérkőzésén szenvedett bokasérülést.

2021.09.01 00:30MTI

A válogatott játékos az M1 aktuális csatornának kedden elmondta: ahogy bekövetkezett az ütközés, már érezte, hogy komolyabb baj van, olyan fájdalmat érzett. Hozzátette: két percen belül a duplájára puffadt a bokája, s így nem tud az elkövetkezendő válogatott mérkőzéseken szerepelni.

"Annak örülök, hogy nem törött el a bokám, az Achillesem sem sérült meg, így nincs szükség műtéti beavatkozásra, hanem rehabilitációval helyrehozható" - mondta Lovrencsics.

Hozzátette: a pihenővel és a rehabilitációval azon lesz, hogy a kihagyása inkább a négy héthez legyen közel, ne a nyolchoz.

Lovrencsics csütörtökig magyarországi otthonában pihen, akkor megy vissza klubjához Splitbe, így nem láthatja élőben az Eb-döntős angolok elleni vb-selejtezőt a Puskás Arénában. A válogatott azt követően vasárnap az albánok vendégeként lép pályára, majd jövő szerdán az andorraiakkal játszik, ugyancsak itthon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.