Sport

Egy szál törölközőben tartott sajtótájékoztatót a belga focicsapat edzője - videó

Brian Priske, a belga Antwerp futballcsapatának dán edzője fogadást kötött.

2021.08.27 11:14ma.hu

Az ígérte a játkosának, ha a csapat továbbjut az Európa Ligában, akkor meztelenül megy a sajtótájékoztatóra.

Az Európa Ligában a főtáblára jutásért játszottak csütörtökön. A belga Antwerp a ciprusi Omoniát fogadta, amely az első meccsen 4-2-re legyőzte a riválisát. Mivel már megszűnt az idegenben rúgott gól, így legalább hárommal kellett volna nyerni az Antwerpnek - írja a Blikk.

"Az egyik játékosom, Rudi Cossey a meccs előtti este odajött hozzám, és azt mondta: Edző, 3-0-ra nyerünk és továbbjutunk. Azt válaszoltam. Oké, ha ez összejön akkor ruha nélkül fogok a sajtó elé kiállni. Igaz, csak tizenegyesekkel jött a siker, de állom a szavam, ezek a képek most biztosan körbejárják a világot" - mondta nevetve Priske.

A dán edző a csapatot is dicsérte, amely rendes játékidőben ledolgozta a kétgólos hátrányt. A hosszabbításban már nem esett gól, majd a büntetők során a ciprusiak háromszor is hibáztak, míg a belgák csak egyszer.

Ezzel az Antwerp az Európa Liga főtáblájára került.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.