Sport

Bundesliga - Huszonötezer néző mehet a Bayern meccseire

A címvédő Bayern München ötezer futballszurkolóval többet engedhet be hazai mérkőzéseire a legfrissebb szabálymódosítások után.

2021.08.26 02:30MTI

A müncheniek honlapja szerdán arról számolt be a bajor állam bejelentése kapcsán, hogy a stadionok mostantól kezdve ötvenszázalékos kihasználtsággal, de maximum 25 ezer néző befogadásával működhetnek.

Mindez azt jelenti, hogy az Allianz Arénéban szombaton Dárdai Pál csapata, a pont nélkül sereghajtó Hertha BSC 25 ezer szurkoló előtt léphet pályára. A találkozóra továbbra is csak a koronavírus ellen beoltottak, a gyógyultak, illetve a teszttel rendelkezők léphetnek be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.