Sport

Bundesliga - Szoboszlai lett a második forduló legjobbja

A 20 éves Szoboszai eddig összesen 107 percet játszott az előző szezonban bajnoki és kupaezüstérmes lipcsei csapatban, és már három gólnál tart.

2021.08.23 11:24MTI

Szoboszlai Dominikot választották a második forduló legjobbjának a német labdarúgó Bundesliga honlapján.

A bundesliga.com oldalon emlékeztetnek, hogy a magyar válogatott hosszú ideig sérüléssel bajlódó középpályása pénteken 224 nappal az átigazolása után lépett először kezdőként pályára az RB Leipzigben, s két remekbe szabott góllal tette emlékezetessé a napot.

"Leírhatatlan, amit érzek azok után, hogy hét hónapig nem játszhattam" - mondta a Stuttgart elleni 4-0-s sikert követően Szoboszlai. "Mindennap keményen dolgoztam és hittem magamban. Nagyon boldog vagyok a teljesítményem miatt."

Csapattársa, Emil Forsberg úgy jellemezte a magyar játékost, hogy két fantasztikus gólt szerzett, s biztos benne, hogy még többet fognak látni tőle, mert óriási tehetség.

A 20 éves Szoboszai eddig összesen 107 percet játszott az előző szezonban bajnoki és kupaezüstérmes lipcsei csapatban, és már három gólnál tart.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.