Kemény csapat lesz az ellenfelünk

Izraelben is légiósokra építenek

Válogatottunk február 11-én Izraelben lép pályára barátságos mérkőzésen. Bár ellenfelünk még nem hirdetett hivatalos keretet, annyi bizonyos, hogy a hazai együttesben több külföldön szereplő, remek játékos lép majd pályára.

2009.02.04 13:23nb1.hu

Izrael válogatottja jól kezdte a világbajnoki selejtezősorozatot, eddigi négy mérkőzéséből kettőt megnyert, kettőt pedig döntetlenre hozott, ezzel jelenleg a második helyen áll csoportjában.

Dror Kashtan szövetségi kapitány állandó kerettel dolgozott az ősz folyamán, s bár elképzelhető, hogy a mieink ellen kipróbál néhány Izraelben játszó futballistát is, a kezdőcsapat várhatóan a légiósokra épül. A két legnevesebb izraeli játékos az angol élvonalban rúgja a labdát. Josszi Benajun, a nemzeti együttes csapatkapitánya a Liverpoolban futballozik, a korábban a Chelsea-ben is szerepelt Tal Ben Haim pedig a Manchester City játékosa - de klubja nemrégiben kölcsönadta őt a Sunderlandnek. Rajtuk kívül spanyol, belga, német és holland légiós is található a 26 fős, már régebben meghirdetett "alapkeretben", amelyben természetesen ezúttal is lehetnek változások.

Kapusok:
Dudu Avat (Mallorca)
Nir Davidovics (Maccabi Haifa)
Liran Strauber (Maccabi Netanya)

Védők:
Avi Strul (Lokeren)
Tal Ben Haim (Sunderland)
Klemi Saban (Maccabi Netanya)
Dedi Ben Dajan (Maccabi Netanya)
Dekel Kejnan (Maccabi Haifa)
Joav Zsiv (Lokeren)

Középpályások:
Tamir Kohen (Bolton Wanderers)
Gal Alberman (Mönchengladbach)
Biram Kijal (Maccabi Haifa)
Szalim Tuama (Standard Liege)
Mose Ohajon (Beitar Jerusalem)
Maor Buzaglo (Maccabi Tel Aviv)
Josszi Benajun (Liverpool)
Aviram Baruhjan (Beitar Jerusalem)
Guj Asulin (FC Barcelona)
Lior Rafaelov (Maccabi Haifa)

Támadók:
Eljaniv Barda (Racing Genk)
Roberto Kolautti (Mönchengladbach)
Amit Ben-Szusan (Beitar Jerusalem)
Omer Golan (Lokeren)
Ben Sahar (De Graafschap)
Toto Tamuz (Beitar Jerusalem
Barak Icaki (Beitar Jerusalem)

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.