Sport

Könyv jelent meg Diego Maradona életéről

A kötetben több magyar érdekeltségű sztori is helyet kapott.

2021.04.13 23:30MTI

Az isteni Diego Maradona címmel jelent meg életrajzi könyv a 2020. november 25-én, 60 évesen elhunyt világklasszis argentin labdarúgóról.

Pincési László sportújságíró 60 különleges - köztük néhány eddig teljesen ismeretlen - történeten és lebilincselő sztorin keresztül mutatja be a világbajnok játékos életútját.

A kötetben több magyar érdekeltségű sztori is helyet kapott, többek között az 1990-es Újpest-Napoli BEK-mérkőzés vagy Diego Maradona első válogatottbeli fellépése - éppen Magyarország ellen.

A 328 oldalas kötet 16 oldalas képmellékletet is tartalmaz olyan fotókkal, amelyeket eddig idehaza még nem publikáltak Diego Armando Maradonáról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.