Dráma

Borzalom: öt embert agyonlőtt, majd öngyilkos lett az NFL sztárja

Phillip Adams az általa meggyilkolt orvos kezelése alatt állhatott.

2021.04.09 07:35ma.hu

Öt embert, köztük egy neves orvost is meggyilkolt, majd magával is végzett egy fegyveres férfi csütörtök hajnalban a Dél-Karolina állambeli Rock Hill városában.

Az AP hírügynökség névtelenséget kérő forrása szerint az elkövető Phillip Adams amerikaifutballista volt. A forrás szerint Adams az általa meggyilkolt orvos kezelése alatt állt.

A helyszínen holtan találták az orvost és feleségét, 5 és 9 éves unokáikat, valamint egy, a házaspárnak dolgozó 38 éves férfit. Egy hatodik személyt súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba - közölte Trent Faris, a megyei seriff hivatalának szóvivője.

Adams holttestét néhány órával később találták meg a közelben. A korábbi NFL-sztárjátékos számos amerikaifutball-csapatban játszott hátvédként, többek között San Francisco 49ersben és az Atlanta Falconsban. Karrierje alatt többször is agyrázkódást szenvedett.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.