Koronavírus-járvány

Covidban halt meg a háromszoros magyar bajnok olimpikon

A sportembernek nem volt alapbetegsége, a koronavírus vitte el.

2021.02.16 13:59ma.hu

Életének 59. évében elhunyt Turu István háromszoros magyar bajnok ökölvívó – írta a monokli.hu. A sportembernek nem volt alapbetegsége, a koronavírus vitte el.

A Vasas korábbi sportolója 1962-ben született, az 1980-as években pedig háromszor is magyar bajnoki címet nyert könnyűsúlyban. 1988-ban kijutott a szöuli olimpiára, ahol kategóriájában a 9. helyet szerezte meg.

A magyar válogatott korábbi keretedzőjét a közelmúltban légzési nehézségekkel szállították kórházba, és bár nem volt ismert alapbetegsége, szervezetét végül a koronavírus okozta betegség győzte le.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.