Sport

Australian Open - Murray koronavírusos, de bízik az indulásban

Megfertőzött a koronavírussal Andy Murray, a britek háromszoros Gran Slam-győztes teniszezője.

2021.01.14 12:09MTI

A korábbi világelső skót játékos a napokban utazott volna Melbourne-be, az Australian Open helyszínére, most azonban házi karanténba került.

A BBC beszámolója szerint Murray bízik benne, hogy hamarosan felszállhat a szervezők által biztosított járatra, de természetesen ehhez negatív tesztre van szüksége. A 33 éves klasszisnak nincs sok ideje, ugyanis a február 8-án kezdődő ausztrál nyílt bajnokságon résztvevő teniszezőknek a Melbourne-be érkezést követően 14 napra karanténba kell vonulniuk, ez idő alatt pedig rendszeresen tesztelik őket.

A hosszú ideig sérüléssel bajlódott, kétszeres olimpiai bajnok Murray csak a 122. a világranglistán, és Ausztráliában - ahol ötször játszott döntőt - szabadkártyával indulna.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.