Sport

Carlos Tévez bejelentette visszavonulását

A 2004-es athéni olimpián aranyérmet nyert Tévez az argentin felnőtt válogatottban 76 alkalommal lépett pályára és 13 gólt szerzett.

2020.11.25 12:15MTI

Carlos Tévez 76-szoros argentin válogatott labdarúgó bejelentette, hogy a mostani idény végén visszavonul.

A 36 éves csatár a közösségi oldalán úgy fogalmazott, már csak addig futballozik, amíg jelenlegi csapata, a Boca Juniors versenyben van a Libertadores Kupában.

Tévez 2006 és 2015 között sorrendben a West Ham United, a Manchester United, a Manchester City, majd a Juventus játékosa volt. Az angol bajnokságot háromszor, a Bajnokok Ligáját egy, az olasz bajnokságot pedig két alkalommal nyerte meg.

Torinóból visszatért Buenos Airesbe, majd a kínai élvonalban szerepelt, 2018 óta pedig ismét a Boca Juniorst erősíti.

A 2004-es athéni olimpián aranyérmet nyert Tévez az argentin felnőtt válogatottban 76 alkalommal lépett pályára és 13 gólt szerzett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.