Sport

Nadalról utcát neveznek el Mallorcán

Egy alig nyolcezres kisvárosban, Sant Llorencben ily módon köszönik meg azt, hogy 2018-ban segítségére sietett az árvíz sújtotta vidék lakóinak.

2020.10.11 08:30MTI

Szűkebb pátriájában, Mallorca szigetén utcát neveznek el Rafael Nadalról, a 19-szeres Grand Slam-tornagyőztes spanyol teniszezőről.

A madridi Marca beszámolója szerint a sztárjátékosnak - aki vasárnap döntőt játszik Párizsban a Roland Garroson, és ahol 13. diadalára hajt - egy alig nyolcezres kisvárosban, Sant Llorencben ily módon köszönik meg azt, hogy 2018-ban segítségére sietett az árvíz sújtotta vidék lakóinak. Két éve ugyanis személyesen is közreműködött a pusztítás nyomait felszámoló munkálatokban amellett, hogy egymillió euróval anyagilag is támogatta a természeti katasztrófa kárvallottjait.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.