Sport

Magyar labdarúgó-válogatott - Otthoni szurkolás mobilalkalmazással az oroszok elleni mérkőzésen

Ingyenesen letölthető mobilalkalmazással, az MLSZ Fan XP-vel otthonról is támogathatják a magyar labdarúgó-válogatottat a szurkolók az oroszok elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen.

2020.09.05 21:30MTI

Amint az a hazai szövetség (MLSZ) honlapján olvasható, a rajongók saját fotóikat és lelkesítő üzeneteiket küldhetik el a vasárnap debütáló applikáción keresztül a Puskás Arénába, a stadion óriáskivetítőjére és a pálya melletti reklámfelületekre.

Marco Rossi együttese, amely a sorozat csütörtöki nyitányán 1-0-ra nyert Törökországban, vasárnap 18 órától csap össze a szerbek elleni 3-1-es hazai sikerrel kezdő oroszokkal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.