Hős

Megakadályozott egy utcai rablást a Manchester United focistája

Az idős hölgy köszönetképpen ebédre hívta Victor Lindelöföt.

2020.08.25 20:27MTI

Megakadályozott egy utcai rablást hazájában Victor Lindelöf, a Manchester United svéd válogatott labdarúgója.

Az eset a játékos szülővárosában, a Stockholmhoz közeli Västerasban történt hétfőn. A rendőrség közlése szerint egy 30 év körüli, kerékpáros férfi elragadta egy 90 éves nő táskáját, amely a járását segítő szerkezet kosarában volt. Egy másik férfi azonban a tettes nyomába eredt, elkapta és addig fogva tartotta, amíg a hatóság emberei a helyszínre érkeztek és őrizetbe nem vették.

A Sportbladet című lap tudósítása szerint a közbeavatkozó bátor ember az MU védője, a 26 éves Lindelöf volt. Az újság idézett egy meg nem nevezett forrást a klubtól, aki azt mondta: "Victor úgy érzi, pontosan azt tette, amit mindenki tett volna egy ilyen helyzetben".

A hatóság ugyan nem nevezte meg név szerint a futballistát, de a honlapján köszönetet mondott a gyors közbeavatkozásért, melynek köszönhetően a károsult visszakapta a tulajdonát. A hírek szerint az idős hölgy köszönetképpen ebédre hívta Lindelöföt, de azt nem tudni, hogy a labdarúgó elfogadta-e az invitálást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.