Sport

400 kilóval a nyakában guggolt a súlyemelő, mindkét lába eltörött - durva videó

A sportolóra legalább kéthónapos kórházi kezelés vár

2020.08.13 15:30ma.hu

Horrorsérülést szenvedett egy orosz súlyemelő. Alexander Sedykh 400 kilogrammal a nyakában próbált guggolást végrehajtani, ám már az elején problémái adódtak, időbe telt, míg megtartotta egyensúlyát. Eközben vélhetően sok erőt vesztett, így amikor megpróbált leguggolni, a lábai megadták magukat.

A kórházban megállapították, hogy Dedykh térdei kifordultak és eltörtek, valamint a combizmai is elszakadtak. A sportolóra legalább kéthónapos kórházi kezelés vár, ám azt már most kijelentette, hogy amint felépül, folytatni szeretné karrierjét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.