Koronavírus-járvány

Átfogó tesztelés után indul a japán futballszezon

A szigetországban a pandémia fertőzöttjeinek a száma meghaladja a 18 és fél ezret, és több mint 950-en vesztették életüket.

2020.06.20 21:30MTI

A koronavírus-járvány miatt február végén felfüggesztett élvonalbeli japán labdarúgó-bajnokság jövő szombatra tervezett újraindulása előtt, majd menet közben is az összes érintett átfogó tesztelésen esik át.

Az NHK állami televízió beszámolója szerint nemcsak a futballistákat ellenőrzik, a rendszeres vizsgálatok a játékosokkal érintkező klubalkalmazottakra is kiterjednek. A labdarúgókat a decemberi szezonzárásig kéthetente tesztelik.

A június utolsó szombatjától esedékes folytatásban üres lelátók előtt lépnek pályára a csapatok.

Japánban a pandémia fertőzöttjeinek a száma meghaladja a 18 és fél ezret, és több mint 950-en vesztették életüket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.