Sport

Guminők a lelátón - bocsánatot kért az FC Szöul

Próbababák helyett felfújható guminőket is elhelyeztek a lelátókon az FC Szöul labdarúgócsapatának mérkőzésén, amiért a klub bocsánatot kért.

2020.05.18 12:26MTI

A szexbabák egy részét a csapat mezébe bújtatták, másik részük pedig buzdító üzeneteket tartalmazó táblákat tartott a Kvangdzsu elleni zárt kapus bajnoki mérkőzésen. Noha nézők nem lehettek jelen, a televízió közvetítette a találkozót, a szurkolók pedig elárasztották a közösségi médiát az eset kapcsán.

A klub hétfőn közleményben cáfolta, hogy felnőtteknek szóló termékek lettek volna kihelyezve, de elnézést kért a történtekért.

"Szórakoztató elemeket akartunk vinni a nézők nélküli játékba, aminek az volt az üzenete, hogy legyőzzük ezt a nehéz időszakot" - áll az FC Szöul állásfoglalásában.

A K Liga eredetileg február végén rajtolt volna, de a koronavírus-járvány miatt csak május 8-án indult el, viszont a mérkőzések zárt kapusak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.