Sport

MLSZ - Ötmillió forintos büntetést kapott a Ferencváros

Szabályzati előírások megsértése miatt rótták ki a pénzbüntetést.

2020.02.19 22:25MTI

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága összevont eljárás alapján ötmillió forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte az OTP Bank Ligában címvédő és éllovas Ferencvárost.

Az MLSZ honlapján kedden megjelent tájékoztatás szerint a testület az FTC-szurkolók részéről a Kisvárda elleni idegenbeli, valamint a Honvéd és a Fehérvár elleni hazai bajnoki mérkőzésein történt rendzavarások - megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása, tárgyak bedobálása, nagy mennyiségű pirotechnikai eszköz használata -, valamint a mérkőzés rendezésével kapcsolatos szabályzati előírások megsértése miatt rótta ki a pénzbüntetést.

A legutóbbi fordulóban kiállított Cornel Alexandru Ene (Kisvárda) és Elek Ákos (MOL Fehérvár FC) egyaránt kihagyja a következő találkozót.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.