Gyász

Helikopter-balesetben meghalt az NBA-legenda Kobe Bryant

A helikopteren utazott 13 éves lánya, Gianna Maria is, akivel épp edzésre tartottak.

2020.01.27 02:54ma.hu

41 éves korában, helikopter-balesetben életét vesztette az ötszörös NBA-bajnok, 18-szoros All-Star Kobe Bryant. A sportoló január 26-án, vasárnap reggel egy hegynek ütközött helikopterével. Vele utazott 13 éves lánya, Gianna Maria is, akivel épp edzésre tartottak. A tragédiában összesen kilencen vesztették életüket, a többi áldozat személyazonossága egyelőre nem ismert.

A helikopter nagyjából délelőtt 10 órakor, a rossz látási viszonyok miatt ütközött a Los Angeles melletti calabasasi hegyoldalnak. Az ESPN helyszínen tartózkodó tudósítója, Ramona Shelburne szemtanúk elmondása alapján úgy értesült, hogy a földbe csapódás előtt a helikopternek szokatlan hangja volt, ami műszaki hibára utalhat.

Bryant szombat éjjel még az NBA örökös pontlistájának harmadik helyén őt megelőző, már szintén a Los Angeles Lakersben játszó LeBron Jamesnek gratulált.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.