Siker

LEN Úszó Európa Kupa - Hosszú Katinka bronzérmes a második napon

Hosszú Katinka egy bronzérmet szerzett szombaton az európai szövetség (LEN) által életre hívott úszó Európa Kupa-sorozat nyitóállomásának második napján, Luxembourgban.

2020.01.25 19:46MTI

A nagymedencés viadal hivatalos honlapjának beszámolója szerint a háromszoros olimpiai bajnok - aki pénteken 400 méter vegyesen győzött - 100 méter pillangón 58.76 másodperces idővel lett harmadik, míg ugyanebben a számban Szilágyi Liliána - aki a nyitónapon 200-on nem talált legyőzőre - 59.61-gyel ötödikként zárt.

A 100 ezer euró összdíjazású viadal első állomásának ezen a hétvégén a miniállam ad otthont, áprilisban Eindhovenben, később pedig Párizsban, majd Rómában versenyeznek az olimpiára készülő úszók.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.