Sport

Eljárás indult egy hamis engedélyekkel játszó labdarúgó és edzője ellen

A rendőrség a játékos és az edző ellen is közokirat-hamisítás miatt indított eljárást.

2020.01.17 22:30MTI

Közokirat-hamisítás miatt indult eljárás egy hamis engedélyekkel játszó labdarúgó és edzője ellen - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon pénteken.

Közölték: a 18 éves sportoló egy november 3-ai, Zircen rendezett mérkőzésen úgy lépett pályára, hogy őt a 41 éves edzője egy másik játékos adataival kiállított versenyengedély és az ahhoz tartozó sportorvosi engedély bemutatásával szerepeltette.

A rendőrség a játékos és az edző ellen is közokirat-hamisítás miatt indított eljárást - írták.

A Magyar Labdarúgó Szövetség megyei igazgatóságának honlapja szerint november 3-án Zircen Zirc-Csabrendek megyei másodosztályú férfi labdarúgó-mérkőzést játszottak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.