Úszás

Rövidpályás úszó-Eb - Jakabos visszalépett 100 méter vegyesen, Holló és Gyurta előrébb került

Jakabos Zsuzsanna visszalépett a 100 méter vegyes elődöntőjétől a Glasgow-ban zajló rövidpályás úszó Európa-bajnokságon csütörtökön.

2019.12.05 17:34MTI

Ez azt jelenti, hogy a csütörtöki elődöntőben csak a címvédő Hosszú Katinka képviseli a magyar színeket, a háromszoros olimpiai bajnok a második idővel várja a futamot.

Hasonlóképpen döntött a brit Duncan Scott, aki a 400 méter vegyes döntőjét nem vállalja. Magyar szempontból ennek az a következménye, hogy így Holló Balázs és Gyurta Gergely egy helyet előre lépve a negyedik és az ötödik idővel készülhet a döntőre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.