Sport

Atlétikai vb 2023 - A magyar szövetség szerint az atlétika győzött

'Az atlétika győzött' - reagált a magyar sportági szövetség (MASZ) a Fővárosi Közgyűlés szerdai döntésére, mellyel a testület - feltételekkel - támogatását adta, a 2023-as budapesti világbajnokság rendezéséhez.

2019.11.27 20:32MTI

"A Magyar Atlétikai Szövetség üdvözli, hogy Csepel és Ferencváros képviselő-testülete után a Fővárosi Közgyűlés is támogatja a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokság megrendezését. Egyúttal örülünk annak, hogy a végig kulturált mederben zajlott vitának a végeredménye, hogy a világbajnokság tekintetében pártpolitikán átívelő, széleskörű támogatás jött létre" - írta honlapján reagálásban a MASZ, amely annyit tett hozzá, hogy az előtte álló feladatokat összesíti és célja, hogy mihamarabb folytatódjon a vb szervezése.

A Fővárosi Közgyűlésben a képviselők 31 igen szavazattal, egyhangúlag döntöttek arról, hogy a Karácsony Gergely főpolgármester által hétfőn már ismertetett feltételek megvalósítása esetén támogatják a világbajnokság fővárosi megrendezését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.