Sport

Stadionavató - Kalmárnak eltört a bokája

Kalmár Zsolt bokatörést szenvedett a pénteki Magyarország-Uruguay barátságos labdarúgó-mérkőzésen, amely a Puskás Aréna avatása volt egyben.

2019.11.16 13:59MTI
MTI/Illyés Tibor

A magyar szövetség (MLSZ) Twitter-oldala arról számolt be, hogy a Dunaszerdahelyen futballozó középpályás "felépülése várhatóan több hónapot vesz igénybe". Ez azt jelenti, hogy a 24 éves játékos nem tarthat Cardiffba a magyar válogatottal, amely kedden a walesi csapattal vív sorsdöntő Európa-bajnoki selejtezőmérkőzést, mivel győzelme esetén kijut a jövő évi, részben budapesti rendezésű kontinensviadalra.

A magyarok 2-1-re kikaptak az új stadion nyitómeccsén a világranglistán ötödik uruguayi csapattól, Kalmár Zsoltot a 83. percben kellett lecserélni a súlyos sérülése miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.