Motorsport

Superbike-vb - Sebestyén 11. Katarban és az összetettben is

Sebestyén Péter a 11. helyen végzett a gyorsaságimotoros Superbike-világbajnokság Supersport kategóriájának idényzáró futamán Katarban, és az összetett pontversenyben is 11. lett.

2019.10.28 04:30MTI

A 25 éves magyar motoros a versenysorozat honlapja szerint a 13. pozícióból startolhatott Losailban, és két helyet javítva ért célba tizenegyedikként a 15 körös versenyen.

A Superbike-vb Supersport kategóriájának bajnoka idén a svájci Randy Krummenacher lett 213 ponttal, Sebestyén 59 pontot gyűjtött, miután a 12 versenyből tizenegyet pontszerző helyen zárt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.